субота, 21 грудня 2013 р.

Підсумки цього року та перспектива на майбутнє. Нотатки з засідання правління обласної Спілки

20 грудня відбулось підсумкове у 2013 році засідання правління обласної Спілки журналістів. Перед початком засідання правління у галереї Осовського відбулось відкриття фотовиставки «Осінні зерна» на журналістських світлинах» - творчий звіт з I фестивалю журналістів Кіровоградщини.

На відкритті виставки
На засіданні правління підведено підсумки роботи у 2013 році і затверджені основні напрямки роботи обласної Спілки журналістів у 2014 році. Члени правління також отримали новий текст Кодексу етики українського журналіста для ознайомлення та поширення серед членів Спілки.

Як зазначив на засіданні правління голова обласної організації Юрій Сердюченко, Спілка в наступному році продовжить проведення звірки членів організації. Така робота необхідна для збереження постійного контакту з членами організації.

Юрій Сердюченко
Одним з важливих напрямків діяльності Спілки буде залучення активної творчої молоді до творчого обєднання.

В 2014 році планується продовжити практику проведення фотоконкурсів та творчих конкурсів, журналістських фестивалів, виїзних засідань правління.

Одним з приорітетів діяльності спілки у наступному році буде продовження активної роботи з захисту прав та інтересів журналістів.

Засідання правління
У засіданні правління взяли участь представники Олександрії — секретар Олександрійської територіальної ороганізації НСЖУ Ірина Балашова та член правління Кіровоградської обласної організації Спілки Віктор Голобородько.

Остаточний варіант рішення правління буде з урахуванням пропозицій членів правління допрацьовано і незабаром оприлюднено.







Немає коментарів:

Дописати коментар