пʼятниця, 20 грудня 2013 р.

Залучаємо нових прихильників, шукаємо порозуміння з громадськістю

19 грудня відбулось засідання Бюро Олександрійської територіальної організації НСЖУ. Серед питань порядку денного - розгляд заяви про вступ до організації. 

Після обговорення питання, члени Бюро прийняли рішення рекомендувати обласній організації НСЖУ прийняти до лав організації Валерія Жванка, журналіста, педагога, автора краєзнавчих нарисів про історію та культуру Олександрії та сіл Олександрійського району, зокрема село Попельнасте. Відповідне подання буде передане для розгляду правлінню Кіровоградської обласної організації НСЖУ.

Бюро також розглянуло пропозицію щодо проведення у місті тренінгу для громадських активістів, позаштатних кореспондентів місцевих ЗМІ. На цьому тренінгу планується розглянути питання поширення знань та навичок щодо ефективного та взаємовигідного для “третього сектору” співробітництва з журналістськими колективами. Для участі у тренінгу планується залучити журналістів та редакторів міських і районних ЗМІ та актив міської та районної громади.

Також розглянуто питання щодо активізації роботи офіційного блогу організації. Мета роботи блогу, як визначили для себе члени Бюро — висвітлення діяльності спілчан та всієї організації вцілому, розповідь про цікаві новації у сфері професійної діяльності журналістів.


Немає коментарів:

Дописати коментар