пʼятниця, 24 березня 2017 р.

На обласній звітно – виборній конференції


22 березня у м. Кропивницький відбулася планова звітно – виборча конференція Кіровоградської обласної організації НСЖУ. Під час її роботи заслухано звіт голови обласної організації НСЖУ Петра Мельника про роботу обласної спілки та продовжено термін його перебування на цій посаді на наступні п’ять років. За кандидатуру Петра Мельника, власного кореспондента парламентського видання «Голос України», учасники конференції проголосували одноголосно. Інших кандидатур не пропонували, оскільки роботу спілки під головуванням Петра Мельника визнано задовільною. 

На конференції також сформовано новий склад правління,та ревізійної комісії, обрано делегатів на з’їзд НСЖУ, який відбудеться у Києві 20-21 квітня. 

До правління Кіровоградської обласної організації НСЖУ обрано групу кіровоградських журналістів, зокрема, Світлану Орел, Юрія Ярового, Петра Мельника, Олену Квашу, Анатолія Безтаку, Ігоря Філіпенка. А також представників регіональних первинних організацій – Ірину Балашову (секретаря Олександрійської територіальної організації НСЖУ) Руслану Сороку (Онуфріївка), Ольгу Полякову (Знам’янка), Ігоря Леуса (Бобринець). 

До Ревізійної комісії увійшли - Світлана Калугіна, Тетяна Дроздова, Ірина Чуніхіна. 

У роботі ХVI обласної звітно – виборної конференції взяв участь в. о. голови Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко, якому особисто в руки передано Звернення нашої організації Про кризовий стан свободи слова та захист прав творчих працівників ЗМІ в місті Олександрії. Серій Томіленко зазначив, що про позицію олександрійських спілчан вже поінформований і запевнив, що від імені НСЖУ підготує низку звернень до тих структур, про які йдеться у Зверненні, а також відобразить факти, що викладені у документі, у своєму щомісячному звіті про стан свободи слова в Україні. 

Делегатами від Олександрійської територіальної організації НСЖУ також були Є.Ніколаєва, П.Піскуненко, С.Гавриленко. 

Петро Мельник дякує первинним журналістським організаціям ОО НСЖУ за масштабну роботу, що передувала проведенню конференції, а делегатам – за активну позицію, організованість та відповідальність. 
І.Балашова, делегат конференції, член правління обласної організації НСЖУ.

Немає коментарів:

Дописати коментар