четвер, 26 листопада 2015 р.

Журналісти Кіровоградщини планують переобрати очільника обласної спілки

Кіровоградська обласна організація Національної Спілки журналістів України на початку грудня переобере свого очільника та планує затвердити текст статуту обласної організації.
Відповідне рішення було підтримане на засіданні правління організації, що відбулось 18 листопада.
Точна дата проведення звітно-виборної конференції буде ще уточнюватись, однак не виключено, що це буде 11 грудня. На конференції, яка збере 1 делегата від 5 членів спілки, планують розглянути декілька питань, в тому числі звіт голови організації, звіт ревізійної комісії, обрання нового керівника місцевої журналістської спілки та правління організації, а також затвердження оновленого тексту статуту.
У роботі правління взяли участь члени правління обласної організації, які представляють журналістську спільноту Олександрії – секретар Олександрійської територіальної організації НСЖУ, редактор газети «Сільський вісник» Ірина Балашова та редактор газети «Городской курьер» і ТРК «Контакт-ЛТД» Віктор Голобородько.
Наразі виконує обов’язки голови спілчанської організації Петро Мельник, власний кореспондент парламентського видання «Голос України», перший заступник голови Кіровоградської обласної спілки журналістів.
Нагадаємо, що обраний раніше багаторічний очільник обласної організації НСЖУ Юрій Сердюченко склав повноваження за особистими обставинами 19 березня 2015 року.
Петро Мельник працює на журналістській ниві з 1990 року та пройшов шлях від кореспондента до редактора Новоукраїнського районного часопису.
Працював заступником начальника управління преси та інформації Кіровоградської обласної держадміністрації, головним спеціалістом апарату Національного інформаційного агентства Укрінформ, керівником Кіровоградського регіонального прес-центру.
З 2006 року – власний кореспондент газети Верховної Ради України «Голос України».
Є лауреатом обласної журналістської премії, нагороджений відзнаками Національної Спілки журналістів України.

Немає коментарів:

Дописати коментар