вівторок, 6 січня 2015 р.

Новорічне вітання колегам!

                                     Дорогі друзі! 

   Щиро вітаю вас з Різдвом Христовим і Новим 2015 роком! 

    Нехай рік прийдешній, немов добрий чарівник, виправдає усі наші сподівання – принесе мир і спокій на нашу українську землю, подарує кожній родині любов, гармонію і достаток, а наш євроінтеграційний вибір врятує Україну від гірких помилок минулого і зрештою приведе у спільноту розвинених європейських країн. Віримо в це і продовжуємо вчитися жити по-новому і наполегливо працювати заради майбутнього нашої країни.

   Водночас, попри важкі випробування, які випали на долю нації, ми не маємо права віддаватися в полон смутку, зневіри і розчарування. Місія кожного з нас боротися за своє щастя, а значить за щастя своїх родин і всієї України! Боротися за те, щоб бути вільними у своїй вільній країні, де пануватимуть надзвичайна ввічливість і толерантність у поєднанні з залізною дисципліною і порядком. Прагнути до цього дуже важливо, якщо хочемо збудувати по - справжньому демократичну країну, в якій честь і гідність людини – найбільша цінність, де немає місця корупції, де влада служить своєму народові, а не навпаки. Не секрет, що усім нам потрібна сучасна країна з якісно новою правоохоронною, судовою, податковою системами. Тож для нас - працівників преси, телебачення і радіо, борців за свободу слова та права кожного на інформацію - незмінним правилом у роботі залишається неухильне дотримання професійної етики та загальнолюдських цінностей. Щоб бути прикладом для суспільства, у своїй роботі маємо бути бездоганними. Дякую, що ви такими є, що демонструєте високий професіоналізм у роботі і прагнете до високих стандартів журналістики!

Шановні колеги!

    У ці святкові дні бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, гарного настрою і родинного тепла. Нехай новий рік обдарує вас усілякими щедротами, сприятиме реалізації планів і задумів та подарує надію на краще! Віримо: Україна переможе!

З повагою, секретар Олександрійської територіальної організації НСЖУ Ірина Балашова

1 коментар: