пʼятниця, 6 квітня 2012 р.

Друге засідання правління Кіровоградської обласної Спілки журналістів

6 квітня в приміщенні редакції газети "Народне слово" відбулось чергове (друге) засідання новообраного правління Кіровоградської обласної Спілки журналістів України НСЖУ.
На правлінні була заслухана інформація про результати зверення Спілки до обласної влади, щодо ситуації, яка склалась у місті Олександрії відносно тиску на журналістів з боку посадових осіб місцевого самоврядування. За результатами звернення, "випади" в бік журналістів припинились, а члени правління Спілки від Олександрійської територіальної організації підтвердили, що чиновники міста припинили агресивні дії щодо критичних публікацій журналістів. Комунальні служби припинили тиск на телевізійних мовників міста. Це невелика, але значима перемога спілчан у відстоюванні свободи слова та захисту прав журналістів, творчих колективів на висловлення незалежної оцінки громадсько-політичної ситуації в місті.
Заслухана інформація голови Кіровоградської обласної Спілки журналістів Юрія Сердюченка щодо підготовки до з"їзду НСЖУ. На сьогоднішній день спілчани активно вивчають кандидатури на посаду голови Спілки та готують зміни до статуту НСЖУ.
Правління вирішило питання щодо встановлення розміру членських та вступних внесків до Спілки та проведення організаційної роботи щодо підготовки до відзначення Дня журналіста в області.
Члени правління також затвердили розподіл обов"язків членів правління обласної Спілки журналістів та ряд інших питань.
В роботі правління взяли участь члени правління обласної організації від Олександрійської територіальної організації НСЖУ: Сергій Кривунь та Віктор Голобородько, а також секретар організації Анатолій Надольський.

Немає коментарів:

Дописати коментар