середа, 5 березня 2014 р.

НСЖУ звертається до пошти

У відкритому листі до пошти, журналісти області вказують на те, що державне підприємство не виконує власні обов’язки...

В.о. директора Кіровоградської
обласної дирекції УДППЗ «Укрпошта»
Чеграхчі Сергію Геннадійовичу

ЗВЕРНЕННЯ 

Протягом січня-лютого 2014 р. до обласної організації НСЖУ від багатьох редакцій газет нашої області надходили і надходять повідомлення, скарги, звернення, що Кіровоградська обласна дирекція УДППЗ «Укрпошта» не виконує взяті на себе зобов’язання. А саме: не повертає отримані кошти за проведення передплати періодичних видань на 2014р. згідно з укладеними договорами. У більшості регіонів України ці кошти вже повернули.

Це, на думку друкованих ЗМІ та правління обласної Спілки журналістів, є причиною певних збоїв у фінансовій діяльності редакцій.

Враховуючи ці скарги, звертаємося до Вас, як до в.о. директора   обласної дирекції  УДППЗ «Укрпошта», аби Ви доклали всіх зусиль і виконали  ті зобов’язання, які зафіксовані в укладених договорах. У протилежному випадку ми  вимушені будемо звернутися до керівництва УДППЗ «Укрпошта», аби воно дало належну оцінку виконанню Вами взятих на себе зобов’язань. А в разі невиконання цих зобов’язань, надаватимемо правову допомогу редакційним колективам при вирішенні цих спірних питань у судах.

Звернення прийнято на засіданні правління обласної Спілки журналістів 27 лютого 2014 р.

Немає коментарів:

Дописати коментар